Toimitusehdot

Verkkokauppa

Wemec Oy (Y-tunnus 1906519-7 ) myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitustapa

Toimitamme tuotteita asiakkaillemme kaikkialle Suomeen. Tuotteet voi myös noutaamyymälästämme Haikanvuori 5 C 8, 33960 Pirkkala

Wemec Oy:llä on oikeus lähettää tilatut tuotteet asiakkaalle tarvittaessa muulla kuin asiakkaan tilauksen yhteydessä valitsemalla toimitustavalla. Mikäli Wemec Oy lähettää tilatut tuotteet muulla kuin asiakkaan toivomalla tavalla, asiakkaalle lähetetään toimitustavan muutoksesta ilmoitus sähköpostilla.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää, kun tuotetta löytyy varastostamme. Mikäli kyseessä on tilaustuote, normaali toimitusaika on 1-4 viikkoa. Mikäli toimitusaika on edellä todettua pidempi, ilmoitamme siitä erikseen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupassa tai niistä ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.