Toimitusehdot

Verkkokauppa

Wemec Oy (Y-tunnus 1906519-7) myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksutavat (verkkokauppa)

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksutapoina toimii suosituimmat verkkopankit ja pankkikortit, sekä lasku. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka huolehtii maksunvälityksestä kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä ensin verkkokaupan omistajaan.

Toimitustapa

Toimitamme tuotteita asiakkaillemme kaikkialle Suomeen. Tuotteet voi myös noutaa myymälästämme Haikanvuori 5 C 8, 33960 Pirkkala – sovithan tästä erikseen ottamalla yhteyttä!

Wemec Oy:llä on oikeus lähettää tilatut tuotteet asiakkaalle tarvittaessa muulla kuin asiakkaan tilauksen yhteydessä valitsemalla toimitustavalla. Mikäli Wemec Oy lähettää tilatut tuotteet muulla kuin asiakkaan toivomalla tavalla, asiakkaalle lähetetään toimitustavan muutoksesta ilmoitus sähköpostilla.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Mikäli kyseessä on painava (+ 30 kg) ja/tai kookas tuote, sen lähetys kustantaa enemmän kuin normaalitoimituksessa, sillä se kuljetetaan rahtikuljetuksena. Otamme yhteyttä tilaajaan tällaisessa tilanteessa.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää, kun tuotetta löytyy varastostamme. Mikäli kyseessä on tilaustuote, normaali toimitusaika on 1-4 viikkoa. Mikäli toimitusaika on edellä todettua pidempi, ilmoitamme siitä erikseen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupassa tai niistä ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.