Esab Stainclean peittaustahna, 1 kg

Esab Stainclean peittaustahna, 1 kg

48,00  (38,71  alv.0%)

Stainclean on hyytelömäinen peittaustahna, joka levitetään puhdistettaville pinnoille siveltimellä. Tahna levittyy helposti ja pysyy hyvin myös asentosaumoissa. Peitatut saumat on huuhdeltava runsaalla vedellä ja huuhteluvesi neutraloitava. Stainclean sisältää voimakkaasti syövyttäviä happoja. Työskenneltäessä on ehdottomasti käytettävä asianmukaisia suojavarusteita. Tutustu huolellisesti käyttöohjeeseen ja käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Stainclean käyttöohje

Esab Stainclean Turvaohje

Tuotetunnus (SKU): 2129001000 Osasto:

Kuvaus

Stainclean-peittaustahnaa käytetään korjaamaan ruostumattoman teräksen pintaan syntyneet vauriot hitsauksen tai hionnan jälkeen. Peittaamalla palautetaan ruostumattoman tai haponkestävän teräksen pinnan alkuperäiset ominaisuudet.
Stainclean-peittaustahna on hyytelömäistä ja homogeenistä, jolloin sen tarttuvuus on hyvä eikä roiskumista tapahdu. Peittaustahna on taloudellista käyttää, koska hyvä tulos vaatii vain ohuen kerroksen käyttämistä. Tahnan tarttuvuus on erittäin hyvä ja se voidaan levittää pystysuoriin pintoihin ja kattoihin ilman valumisen tai kuivumisen vaaraa.
Peittaustahna levitetään siveltimen avulla.
Peittauslämpötilan tulee olla välillä + 5 – +40 °C.
Teräksestä ja korjattavan alueen laadusta riippuen ovat peittausajat noin 45-240 min. huoneenlämmössä.
Peittauksen jälkeinen vesihuuhtelu (painepesuri) on erittäin tärkeää korroosionkestokyvyn palauttamisen kannalta.
Peittaus tulee mahdollisuuksien mukaan tehdä sisällä hyvin tuuletetuissa tiloissa ja mieluiten huoneenlämmössä. Ulkona peitattava rakenne on suojattava suoraa auringonvaloa ja sadetta vastaan.

Lisätiedot

Paino 1.0 kg