Raitisilmapuhallin Esab PAPR

Raitisilmapuhallin Esab PAPR

529,00  (426,61  alv.0%)

Säädettävällä ilmanvirtauksella varustettu Esab PAPR -raitisilmapuhallin P3-suodattimella tarjoaa tehokasta suojausta hitsaushuuruja ja pölyjä vastaan.

ESABin uusi PAPR raitisilmapuhallinjärjestelmä tarjoaa yhdessä ESABin hitsausnaamareiden kanssa tehokasta suojausta hitsaushuuruilta ja pölyltä hitsattaessa, taltattaessa ja hiottaessa. Hitsaaja voi säätää puhaltimen tuottamaa ilmanvirtausta 170–220 litraa/minuutissa välille, käyttökohteen ja ympäristön  mukaan. Valittu ilmanvirtausteho ilmoitetaan LED-ilmavirtailmaisimessa yksikön päällä. Ilmavirran säätö tapahtuu helposti yhtä nappia painamalla, samalla napilla hallitaan myös puhaltimen on/off -toimintoa. Raitisilmayksikössä on suodatintukoksen ja akun tyhjenemisen hälytysmerkki ja -ääni.

Tuotetunnus (SKU): 0700002300 Osastot: ,

Kuvaus

Toimitukseen sisältyy: PARP -puhallinyksikkö, 850mm letku ja letkunsuoja, li-Ion akku, laturi, pehmeä tukivyö, P3 suodatin ja esisuodatin.

Esab Papr raitisilmapuhallin on kevyt, joten sitä on miellyttävä kantaa vyötäröllä.  Puhallin toimitetaan P3-suodattimella. Akun toimintavalmius täydellä puhallusteholla on kahdeksan tuntia. Esab PAPR -raitisilmapuhallin toimitetaan täydellisenä ja on heti käyttövalmis.

Esab PAPR -raitisilmapuhallin soveltuu käytettäväksi seuraavien ESABin hitsausnaamareiden kanssa: Sentinel A50 Air, Warrior Tech Air, G50 Air, G40 Air, G30 Air ja F20 Air.